fredag 9. april 2010

Tur til Mor og Bestefar

Dette herlige synet var det første som møtte oss når vi skulle en tur til Mor og Bestefar i dag. Tikamannen skulle hjelpe til med noe i garasjen.






Årets første hestehov:)










Mor leser brosjyrer og vurderer hvilken plater som skal være på badet.Uansett blir det nok kjempefint. Og snille Tikamannen som hjelper til med råd og prisoverslag. Oldemor og Oldefar var litt skuffet ettersom Vesleteita ikke var med denne gangen. Vi kjørte "limosinen" i dag, mannens nye caddy med to seter, så lille snuppa var i barnehaegn og koste seg :) Neste gang må hun være med også, spørs om hun blir blir når vi har vært hos oldemor og oldefar uten henne.

Mor vartet opp med nykokt kaffe og deilig kake :) *snille mor*

Tikamannen og Bestefar sørget etter kaffe og kaker for  at det igjen er trygt å kjøre inn i garasjen og at portåpneren fungerer:)
Jeg med et halvt defekt ben fungerte i dag bare til å sitte i solveggen å skravle :) Mmmmm så deilig det var. Årets første dag uten jakke og med solbriller

5 kommentarer:

  1. Åååååå.. så koselig å se "tanta Turi" igjen.... noen år siden sist... Plukket hestehov utenfor kontoret vårt i Konnerudgt. 1. påskedag.. Maria var med opp for å hjelpe meg og sette sammen en tralle... Plukket hestehovene til henne.. :-))
    Du må hilse til Turi og Helge
    Hilsen Rita..

    SvarSlett
  2. Dejlige billeder af Turid og Helge.Sidder jo lige og tænker å at jeg slet ikke har set deres nye hjem.Og hvor ser det dejligt ud med kaffe og kage i solen. Vi er forkølede og hoster så vi har ikke haft mod på at sidde i solen endnu.
    Mange knus fra Kirsten

    SvarSlett
  3. Tusen takk for kommentar begge to. Kjempe hyggelig at noen har lyst til å følge med :)

    Rita: skal hilse så masse neste gang jeg ser dem. Du må jo bare ta deg en tur en dag, det hadde de nok blitt glad for. Hestehov 1.påskedag så herlig:) Hilse masse til Maria

    Kirsten: Du må se om ikke mamma tar dere med en tur til Slemmestad en av dagene etter konfirmasjonen:) Dagen i går var bare nydelig:) Dere må ha masse god bedring. Håper dere blir fort friske så dere kan nye vårsolen.

    Mange klemmer Kikki

    SvarSlett
  4. Øj det er mange år siden jeg har set Turid og Helge - hils mange gang knus fra Tinna

    SvarSlett
  5. Hei Tinna, ja det er nok mange år siden. Skal hilse masse til de. Stor klem

    SvarSlett