søndag 4. april 2010

Minner

I dag er vi så heldige å få komme til gode mammaen min å spise pizza snurrer. Kanskje ikke den mest typiske påskematen, men som a mor sier man tager hva man haver. Mamma og lillesøster skulle egentlig vært på fjellet med bestermor og bestefar, men der var det bare regn og så savnet de visst lille prinsessa litt så i går fikk de nok å kom hjem :o) Gjett om prinsessa ble glad når vi skulle til Mimmi og Tante i dag. Er såååå glad  dem <3. I og med at jeg etter å ha blitt minisk operert på mandag ikke kan belaste eller bøye benet på 6 uker gror fast i sofaen. Har jeg blitt sittende å kikke på gamle bilder på mammas pc mens hun lager mat og kjære lillesøster/tante bygger råååååsa lego med prinsessa .







Lille prinsesse på utebadet med Tante Silje. Gjett om hun koser seg....



Må bare vise frem den lekre jakken og hatten Mimi har strikket selv om det er lenge siden. Vi har vært så heldig å få såååå mye lekkert strikketøy av min mamma..















Her er også en av Mimmis kreasjoner. Tykk god ulldress med sauseknapper. den fikk prinsessa julen etter hun fylte ett år og har vært flitt brukt hver vinter siden. Nå ser vi desverre at den begynner å bli litt liten. Kriiiise. Så vi må be en liten bønn til Mimmi om hun ikke vil lage en ny til neste høst :) Har fått såå mye skryt av den i barnehagen. Med den og hjemmestrikkede sokker, vi er heldig og har både oldemor og tipp oldemor som strikker, har hun alltid holdt seg god og varm. Luen på bildet har farmor vært snill å kjøpe og er av merke HUFA. Om jeg ikke tar helt feil er den kjøpt på Brutus i Sande. Skoene er lekre UGG som vi var kjempe heldige å få av Tante Eila og kan kjøpes på Shoebaloo på Sandvika senteret. De anbefales på det varmerste. Er så gode og varme og rett og slett lekre å se på. Har forresten masse annet lekkert der også:)




Må bare avslutte med favorittbildet mitt av lille snuppa:) Bildet er tatt i fjor sommer når hun sitter i det ene vinduet på kjøkkenet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar