lørdag 10. april 2010

Ny jakke og nye sko


Lille prinsessen har fått nye sko. Eller dvs jeg kjøpte disse fra USA i fjor høst, var redd de ikke skulle være å få tak i år. Og enda godt jeg gjorde de for disse nydelige vårskoene er ikke å oppdrive lenger....
Skoene er av merkes Pediped og vi har bestilt de fra taylorshoes.com. De har kjempe utvalg, god service og sender raskt. Første paret av dette merket kjøpte vi da snuppa var knapt et halvt år. de er de litt anderledes med myk lærsåle under. Perfekte for småtasser.De første paret er nå arvet videre til et vennenpar med en liten prinsesse på 1 år og hun har også blitt veldig glad i de små skoene.
 Siden har vi forsatt å kjøpe nye hver gang et par er for små og lille snuppa elsker pedipedene sine. De er gode og romslige foran noe som ikke er lett å finne til barn med ekstra brede føtter ( mon tro om hun har arvet sin mor).

Her kommer bilde av MOLO fleecejakken jeg skrev om i tidligere innlegg. Nå er det endelig varmt nok til å ta den frem og lille prinsesse er suuuper fornøyd:) Den er bare helt fantastisk god å myk. Jeg har kjøpt den på Erta Berta i Drammen, men den kan også bestilles hos Rosa og Ridderen som har et godt utvalg av Molo bekledning.

2 kommentarer:

  1. Hei! Så skjønne dere to jentene er ;) Gøy med blogg, du har jo skrevet masse!!! Klem fra en lettere solbrilleskillejente ;)

    SvarSlett
  2. Hei snuppa :) Så koselig at du følger med og kommenterer på bloggen:) er så morro at du følger med:) Stor klem til deg

    SvarSlett