mandag 5. april 2010

Endelig har vi bestemt oss -- spisestue

for spisestuemøbler. Og det har jammen tatt tid M og jeg begynt vel å kikke som smått for drøye halvannet år siden så har tatt laaaang tid før vi fant drømmebordet og stoler som passet sammen.Vi har vært innom et utall butikker både i nærheten og i Danmark når vi har vært på ferie, men ingen har truffet helt. Ikke så lett kanskjed med de kriteriene vi har hatt. hehe. Ikke lett å finne en mellomting mellom hva jeg og M foretrekker.  Men etter en tur innom en god venninne og arbeidskollega på lunsj fant jeg det i stuen hos dem :) Tusen takk til Anette og Marius for at vi fikk komme å kikke, dvs spørre å grave. Marius er en av eierne av møbelsnekkerfirmaet Design&3interiøras. Heldig for oss så nå er bordet endelig bestilt :o)


Bildet er lånt fra hjemmesiden deres. Litt kortere og smalere for å passe hjemme hos oss og i amerikansk valnøtt, bordet på bildet er i merbau. Veldig solid og rett og slett et lekkert bord som jeg er sikker på at vi komer til å få glede av i mange år !!






Stoler som må dette bildet kommer til å stå rundt bordet. Vi har bestilt i hvitbeiset bøk. Tror det komme til å bli kjempe lekkert til bordet i valnøtt.
Stolene kommer fra Fredericia møbler . Vi har bestilt de gjennom Ellingsen møbler i Drammen. Var innom  og kikket for inspirasjon og evt handling og fikk suuuuper god service. Anbefales på det varmeste.

Så nå er det bare å vente de laaaaange ukene før det kommer. Gleder oss som noen unger både jeg og M. Etter at vi pusset opp stuen  i fjor sommer så har vi ikke hatt spisestuebord. Vi har en periode hatt hagebordet inne, men det var før vi ble ferdig med stuen da ble ikke det aktuelt lenger. Kan trygt si vi er lei av å spise i sofaen og lengter etter bord.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar