torsdag 8. april 2010

Dagen i dag...

I dag har jeg vært heldig å hatt besøk av en god nabo på lunsj, mens mannen har vært ute å fartet.Tusen takk til Anki for at hun ville komme å spise lunsj vel vitende om at hun måtte lage mesteparten selv.Mannen hentet noen gode venner på Gardermoen som hadde vært på ferie. Skjønt vet ikke om han gjorde det for å være snill eller for at han da fikk klokken sin fortere;) Kammeraten har nemlig kjøpt med ny klokke fra Mauritsius. Så nå er klokkejakten endelig over. Egentlig litt glad for det for har hørt om klokker nå i snart et halvt år. Også er det morro å se mannen med stjerner i øynene så fornøyd er han :)

Lille prinsessen ble hentet av Farmor i barnehagen i dag.Hun gledet seg sååå mye til det når pappen leverte i barnehagen i dag. Og var kjempe fornøyd når hun kom hjem. De hadde spist pannekaker med blåbærsyltetøy, lekt og sett barnetv:) Var deilig å få henne hjem til mammaen sin også.

1 kommentar:

  1. Hei Tika
    Jeg har lagt ut oppskriften på olivenbollene mine før. Gå inn på innleggene fra februar og det som heter " Godt for øye og mage". Der finner du oppskriften og den er virkelig supergod!
    Lykke til!
    Hilsen Kaspara

    SvarSlett