søndag 2. mai 2010

Utdrikningslag-HENRIETTE SKAL BLI FRU
I helgen har vi hatt utdrikningsalag for en god venninne. Henriette og Espen skal gifte seg 12.juni og jeg gleder meg masse til bryllup. På lørdag var det tid for utdrikningslag og nye og gamle venner samlet seg for å hente Snuppa hjemme på Opsahl. Morro hun visste ingenting og stod i dusjen da en gjeng med jenter hamret på døren. Først var det  en deilig lunsj hos forloveren sine foreldre. Takk til Linda og Harald som stilte med hus :)
Planen var egentlig fallskjermhopp, men desverre ble det dårlig vær så det ble avlyst. I stedet ble det bowling:) Så tok turen videre til Familien Steen sin "hytte" på Stenshorne hvor det ble deilig grilling, eplekake og rødvin. Masser herlig jentesnakk, quis til bruden og pakkelek. Mye morro. Tusen takk til alle sammen for en herlig helg. Og en spesiell takk til de som var snille å hjelpe halte slik at det ble lite gåing og bæring slik at jeg kunne være med :)
Lite bilder fra dagen, men håper Christine som var kamera ansvarlig deler noen bilder med oss etterhvert



Den herlige brud. Glad i deg snuppelupp <3

4 kommentarer:

  1. Ser ut som om både brud og dere andre hadde det morsomt:)

    SvarSlett
  2. Takk det hadde vi også:O) Spesielt morro var det med quiz og pakkelek. Ble mye latter og en veldig "varm" brud ;) hehe

    SvarSlett
  3. HAHA jeg vet ikke hvor "herlig" bruden så ut på det siste bildet der ;) Espen lurte fælt på hva i all verden vi hadde brukt ishockeysokkene hans til........ ;) Var en koselig kveld da :) (Men hva ER det Lene driver med på bildet...?)

    SvarSlett
  4. Hehe den kvelden var sååå morsom. Kommer ikke til å glemmde den med det første. ;) Lene prøvde å spise is. Skulle absoulutt ha det når vis toppen på plantasjen for å kjøpe gass til grillen. men slet veeeeldig med å spise denne mr. freeze isen. Så jeg og Astrid lo godt ;)

    SvarSlett