søndag 6. juni 2010

Plassen Racing - 2 hjulsfestivalen på Rudskogen

I dag har jeg nytt en suuuper dag med  strålende solskinn sammen med familien på Rudskogen motorsenter i Rakkestad. Brødrene i Plassen racing team stiller i i versting klassen SUPER BIKE. Dagen har vært fyllt av masse nerver, spenning, vaffelkos, løp, heiing og påfølgene feiring av strålende annen plass :)

Etter en så flott dag hvor vi koste oss alle tre sovnet lille prinsessen i bilen 5 min etter at vi satte snuten hjem sent på ettermiddagen... Herlig var hun.

Mannen dro tidlig tidlig i dag morges for å være med å hjelpe til mens jeg og lille snuppa stod opp litt senere spiste forkost og smurte med god niste før vi hadde en koselig jentetur nedover i bilen med lybok og fin  musikk. Prinsessen var en engel i bilen, to timer gikk som en lek. :)

Det ble kjørt dobbel NM runde i dag og gutta gjorde en kjempe flott innsats.Tusen takk også til alle andre som var med å lage en så flott ramme rundt tingene med deilige nystekte vafler, kaffe og kake og lek til lille prinsessen.

Limer inn dette fra hjemmesiden deres:plassen-racing.com.
2. plass til Ole Bjørn i første løp

Det ble et spennende første løp i superbike i dag. Ole Bjørn tok ledelsen fra start, tett fulgt av Norvald Haaland.

Ole Bjørn og Haaland rykket fra resten av feltet og kjørte hele løpet hakk i hel. Ole Bjørn ledet til halve løpet var kjørt. Da lurte Haaland seg forbi, og beholdt ledelsen til mål.

Tor Erik fikk en dårlig start og kom ut som nr 10. Han kjørte seg opp 4 plasser og endte på en 6. plass

Nå er det 2 timer til neste løp, og gutta er veldig sugne på revansje

Action i Superbike løp nr 2
Det ble litt for spennende i dagens andre superbike løp på Rudskogen. Det ble både krasj og sølv for Plassen brødrene
Daniel Østbye tok ledelsen tett fulgt av Ole Bjørn, Haaland og Berthelsen. Ole Bjørn og Haaland gikk forbi etter et par runder og strakk resten av feltet. Ole Bjørn hadde ledelsen i halve løpet da Haaland røva til seg teten. Ole Bjørn kom i mål som nr 2 bak Haaland.
Det var også action lenger bak i feltet. Daniel Østbye og Carl Berthelsen kjempet en tøff fight og Berthelsen måtte smake på grusen. Tor Erik kjempet seg oppover i feltet fra 8. startspor. Da han var på vei forbi Tage Solberg for å ta 4. plassen, slo Solberg plutselig av gassen midt i storsvingen så Tor Erik måtte gå av gass og legge sykkelen i asfalten for å ikke krasje med han. Både smaken av grusen og tapet av 4. plassen smakte veldg dårlig. Men det er godt å vite at han kan kjøre fort og hevde seg i toppen.
Ole Bjørn ligger nå på 2. plass i NM sammendraget, 10 poeng bak Haaland. Årets store mål er NM tittelen, og han har denne helga kjørt veldig overbevisende og posisjonert seg veldig bra for den videre kampen om det edle gullet.
Håvard kjørte et veldig bra løp i Superstock 600 og var nede på 00,6. Det er ny pers. Han kjørte seg inn på en veldig fin 10. plass!
Neste løp er nordisk mesterskaps runde i Alastaro / Finland om 14 dager. Da er vi på plass og skal kjempe om topp-plassene.

Ole- Bjørns samboer Caroline Olsen "Racing prinsessa" kjørte også knall i dag. Skikkelig morro å se på. Dama er full av tæl og skikkelig "gal". Kjører nesten fra alle gutta. Ble en flott 5. plass i dag på andre løpet etter en tur i grusen på første løpet hvor hun også lå godt an....