tirsdag 22. juni 2010

Ny trille til ferien


Denne vognen ble med meg hjem fra Sandvika sentert i går. Hi hi. Nå er vi klare for ferie. Sent fredag kveld settter vi snuten mot Danmark for uante gang. ÅÅååå spm vi gleder oss... Skal bli så deilig å komme tilbake. Lille prinsessen snakker ikke om annet for tiden. Spesielt gleder hun seg masse til hun skal se igjen Bestemor Kirsten <3 .

Vi har jo tidligere ikke hatt reisetrille til Thea stort setthar vi hatt med den vanlige Teutonia vognen vår de få gangene vi har vært på ferie. I fjor var vi kjempe heldige å fikk låne vogn av et vennepar som vi dro sammen med. Både mannen og jeg likte denne vognen veldig godt. Så selv om lille snuppa egentlig er for stor til vogn syntes vi den store Teutonia vognen ble litt mye å dra med på ferie nå. Blir helt sikkert mye gåing og det kan være greit for små føtter å hvile litt i blandt. Jeg har kikket leenge etter denne vognen på finn, men ekstremt lite som blir lagt ut og prisen syntes jeg er for høy ettersom de er brukt en stund. Virker som er populære og sjelden blir lagt ut for salg. Det er et godt tegn for vi vurderer å selge den etter ferien. hmmmm med mindre det skjer et mirakel før høsten som gjør at vi har grunner til å beholde den for er jo så fin og ikke minst kjempe god å trille. Og lille trollet fikk hadde faktisk utrolig god plass i den :)

En vinner her i huset med andre ord. De hadde kun oliven og brun igjen på Barnas hus, så da ble det brun og den er bare såååå fin :o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar