torsdag 1. juli 2010

LEGOLAND FOR STORE og små

I løpet av denne flotte ferien har vi fått tid til to hele laaaange dager i Legoland. Fantastisk ;) Tror aldri jeg går lei det stedet... Ikke rune pappaen, CA, LA eller T og pappaen heller ;) hihi var sååå mange spennende karuseller for små jentene, store gutten og de voknse som mått prøves ut. Vi rakk over mye, men selv om vi hadde to hele dager rakk vi ikke over alt. Mye tyder på en tur til neste år også eller ???
Lille prinsesse er så heldig at mammaen og pappaen nesten "krangler" om å få kjøre med henne ... hihi  noen ting er det helt greit å ikke  vokse fra... hehe
Prinsessa var et eneste stoort GLIS hele dagen og ropte bare mer mer og fortere fortere hele tiden og fantes ikke redd. DET ER JENTA TIL MAMMAEN SIN DET!!! Te koppene gikk så det jomet og jentene tok i fart alt de maktet.

Det ble tid til både 4 dimensjonal film med Lego clutchers, som "tok" prinsessen og bet henne i benet og siklet på henne, og en lang tur i duplobyen/lekeplassen. Her var hun både handelsjente, baker, prinsesse sammmen med LA og jammen ble det ikke noen telefonsamtaler til Tante Silje også.
Hei Tante Silje og Bonso har det dere bra Fint jeg er på jobb. Ha det bra :)
Prinsessen og LA har hemmeligheter for mammaene ;)
På slutten av den siste dagen ble det også litt tid til kikking i lego byen og litt tid til å ta noen detaljebilder av noen av de fantastisk fine byggningene og ander ting de har laget.
JEG ER IMPONERT!
DET ER DEILIG Å VÆRE NORSK I DANMARK

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar